Al een decennium lang stellen wij als Lions Quatro het doel om ondersteuning te bieden aan de jeugd in Breda die wat extra steun kan gebruiken.


Laten we deze mijlpaal samen vieren!

Kom en vier met ons mee!

Al een decennium lang stellen wij als Lions het doel om ondersteuning te bieden aan de jeugd in Breda die wat extra steun kan gebruiken. Met een groep van ruim 20 individuen tussen de 35 en 55 jaar zetten we ons in om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan onze samenleving.

Tien jaar is een mijlpaal die gevierd mag worden! Daarom organiseren wij op 16 maart een feest voor iedereen die zich betrokken voelt bij ons initiatief. We keren terug naar de plek waar het allemaal begon: de Avenue in Breda.


Gold

Al tien jaar zijn wij een tikje eigenwijs en waarom zouden we dat nu anders doen? We vieren graag ons gouden jubileum. Bij ons feest heeft alles dan ook een gouden tintje en we waarderen het als onze gasten hieraan bijdragen door een vleugje goud aan hun kleding toe te voegen.

Goede doel
En natuurlijk zouden we geen Lions zijn als we alleen feesten voor onszelf. We zetten ons met de verkoop van de tickets en een loterij opnieuw in voor de Bredase jeugd. In samenwerking met Quiet Breda proberen we de armoede voor de jeugd in Breda te verzachten. De helft van elke ticket, de volledige opbrengst van de loterij en elke extra donatie gaat naar Quiet Breda.

Met dank aan
Het feest wordt gezellig dankzij jullie aanwezigheid, maar het wordt extra legendarisch gemaakt door de ondersteuning van onze sponsoren.

Band, DJ en veel gezellige mensen

Nederpop Coverband VAN EIGEN BODEM

Nederpop Feestband Van Eigen Bodem is dé Tributeband voor alle Nederpop van eigen bodem.


De setlijst is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en van talenten van NU.


Bløf, Snelle, Nielson, Doe Maar, Snollebollekes en ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij… Alles kan zolang het van eigen bodem is.

Impressie van het feest 10 jaar geleden ter gelegenheid van de oprichting van onze Lions Quatro Breda.

Bemachtig jouw ticket

Zorg ervoor dat je jouw plek reserveert op ons feest. Koop je tickets vandaag nog!

Contact

Heb je vragen, suggesties of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via email

Sociale Media

Volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van alle feestupdates.


Gebruik de hashtag #lionsquatrogold om je ervaringen te delen!

unsplash